Viatges culturals d'autor
Experiencies exclusives que no trobarà a cap agència

Viatges culturals d'autor

A Cultural Cetres gestionem viatges culturals. La nostra raó de ser és el patrimoni cultural i la gastronomía. Descobrireu viatges culturals exclusius que no poden trobar en cap altra agència, estudiats i confeccionats a mesura.


Perquè escollir-nos?

A viajesc3 gestionem viatges culturals. La nostra raó de ser és patrimoni cultural i la gastronomia. Descobrireu viatges culturals exclusius que no poden trobar en cap altra agència, estudiats i confeccionats a mida.

Què fem

Gestionem i oferim viatges culturals a mida estudiant juntament amb professors i especialistes en art els itineraris per garantir el confort i el temps necessari per gaudir de les diferents visites i experiències preparades en cada cas.

Viatjar diferent

Realitzar un viatge cultural amb viajesc3 és realitzar un viatge acompanyat per professors o especialistes en la cultura de cadascun dels llocs visitats, a més de gaudir de conferències i experiències culturals úniques pensades exclusivament per als nostres viatgers.

Un veritable gimnàs de la ment i dels sentiments

Un espai on poder conèixer millor la creativitat humana, conèixer millor altres punts de vista i sobre tot conèixer-nos millor a nosaltres mateixos.

Cursos Culturals Viatges Culturals

Parlem?

Vols més informació sobre Cultural Cetres? Estàs interessat en un dels cursos o activitats culturals i necessites assessorament?

Pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari, el telèfon `34 699 845 527 o venir-nos a visitar al centre. Trobaràs com arribar·hi a la secció de contactar

Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari