Cultural Cetres
Des del 1974 fent Cultura

Més de 40 anys amb la Cultura

L'Associació Cultural Cetres neix el 1974 amb l'únic objectiu de la difusió cultural. Una associació cultural sense ànim de lucre i totalment privada.

Som un centre cultural de formació permanent obert a tota persona adulta amb inquietuds culturals. A Cultural Cetres trobaràs un punt de trobada on compartir i discutir idees. Un lloc os es combina la cultura i el lúdic.

Cultural Cetres és un espai, on aprendre es converteix en un veritable plaer . Treballem per garantir sempre la màxima qualitat del centre aplicant les premises principals indicades a continuació.

Professors i conferenciants de primer nivell. Bons coneixedors dels temes i alhora grans comunicadors. És tant important el saber com el comunicar be.

Temaris dels cursos i activitats atractius, dinàmics i participatius. Les classes i conferències han de ser sempre atractives, interessants i participatives. Per això donem molta importància als col·loquis i la intervenció de l'alumnat.

Un tracte personalitzat. Intentem que més que alumnes siguem un grup d'amics que tenen inquietuds similars i sensibilitats semblants al voltant del coneixement. És fonamental poder gaudir d'un ambient agradable

A Cultural Cetres aprendre es converteix en un veritable plaer.

Professors i conferenciants de primer nivell, temaris de cursos i activitats atractius, dinàmics i participatius, tot això amb un tracte altament personalitzat i exclusiu.

Vídeo Presentació Vols fer-te soci?

Parlem?

Vols més informació sobre Cultural Cetres? Estàs interessat en un dels cursos o activitats culturals i necessites assessorament?

Pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari, el telèfon `34 699 845 527 o venir-nos a visitar al centre. Trobaràs com arribar·hi a la secció de contactar

Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari