Cultural Cetres presenta el programa del curs 2013-2014
Els propers dies 17,18, 19 i 26 de Septembre presentació dels nous cursos i viatges
Cultural Cetres presenta el programa del curs 2013-2014
  • Fecha: 25-07-2013
  • Dpt. Comunicació Cetres

PRESENTACIÓ DE CURSOS, VIATGES I ACTIVITAS 2013-2014
 
Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del curs 2013-2014 de Cultural Cetres. La presentació es realitzarà durant els dies 17, 18, 19 i 26 de Setembre de la ma dels diferents professors responsables de cada àrea.

No us perdeu les novetats d'aquest any, més abaix podeu descarregar el programa complet de la presentació juntament amb la invitació d'accés.

Finalitzades les presentacions es servirà un còctel per comentar directament amb els professors i tots els colaboradors de Cultural Cetres els dubtes o inquietuts que puguin surgir del temari presentat.

No falteu, us esperem a CULTURAL CETRES-
 

CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CUTURAL DE BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA.

CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE HISTORIA. CURSOS DE PSICOLOGIA. CURSOS DE POLITICA. CURSOS DE HUMANIDADES. CURSOS DE FILOSOFIA. CURSOS DE MUSICA CLASICA I OPERA. CURSOS DE EFEMERIDES. CURSOS DE HUMANISMO. CURSOS DE MEMORIA.

CURSOS DE HISTORIA. CURSOS DE PSICOLOGIA. CURSOS DE POLITICA. CURSOS DE HUMANIDADES. CURSOS DE FILOSOFIA. CURSOS DE MUSICA CLASICA I OPERA. CURSOS DE EFEMERIDES. CURSOS DE HUMANISMO. CURSOS DE MEMORIA. CUROS DE IDIOMAS. CURSOS DE INGLES. CURSOS DE CATALAN. CURSOS DE FRANCES. CURSOS DE INFORMATICA. CURSOS DE NUEVAS TECNOLOGIAS.

CUROS DE IDIOMAS. CURSOS DE INGLES. CURSOS DE CATALAN. CURSOS DE FRANCES. CURSOS DE INFORMATICA. CURSOS DE NUEVAS TECNOLOGIAS. ACTIVIDADES CULTURALES. EXCURSIONES. VIAJES CULTURALES. VIAJES. VIAJES ORGANIZADOS. VIAJES PARA GRUPOS. VIAJES CULTURALES ORGANIZADOS. VIAJES CETRES.

ACTIVIDADES CULTURALES. EXCURSIONES. VIAJES CULTURALES. VIAJES. VIAJES ORGANIZADOS. VIAJES PARA GRUPOS. VIAJES CULTURALES ORGANIZADOS. VIAJES CETRES. CULTURAL CETRES. CULTURAL CETRES. ASSOCIACIÓ CULTURAL CETRES. CENTRE CULTURAL. CENTRO CULTURAL. CENTRE CULTURAL CETRES. CENTRO CULTURAL CETRES. C3. C3. C3. C3

CTRES. CULTURAL CTRES. CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL CTRES CULTURAL CETRES. CULTURAL CETRES. ASSOCIACIÓ CULTURAL CETRES. CENTRE CULTURAL. CENTRO CULTURAL. CENTRE CULTURAL CETRES. CENTRO CULTURAL CETRES. C3. C3. C3. C3

CTRES. CULTURAL CTRES. CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL CTRES. VIAJE A LA PUGLIA. VIAJE CULTUAL A LA PUGLIA. VIAJE A CROACIA. VIAJE CULTURAL A CROACIA. VIAJE FIN DE AÑO A GRANADA. VIAJE CULTURAL FIN DE AÑO A GRANADA. VIAJE A MALTA. VIAJE CULTUAL A MALTA. VIAJE A LA RUTA DE LOS CATAROS. VIAJE CULTURAL ALA RUTA DE LOS CATAROS. VIAJE A LA TOSCANA. VIAJE CULTURAL A LA TOSCANA.

Documentos relacionados de la noticia
Invitació presentació curs 2013-2014
Compartelo:

Tags: