JA HEM INICIAT ELS CURSOS
Primera setmana de classes
JA HEM INICIAT ELS CURSOS
  • Fecha: 08-10-2021
  • Cetres

JA HEM INICIAT ELS CURSOS

Aquesta setmana hem donat el tret de sortida als quatre cursos programats.

Trimestre octubre - desembre.


La matricula als cursos encara és oberta. Recorda que és imprescindible tenir el certificat de vacunació amb pauta completa covid-19.


Curs d’Òpera

El dimarts pel matí vàrem inaugurar el curs d’òpera i música clàssica. Tal i com indica el programa, el professor Enric Prats va pronunciar la xerrada “ Les deu millors sopranos del s. XX”.

Varem tenir l’oportunitat d’escotar i conèixer aquestes dives de l’òpera. Tot un plaer pels sentits.

El curs seguirà fins els dia 14 de desembre.


Curs d’Història de la Humanitat

El professor José Enrique Ruiz Domènec va iniciar el seu curs dels dimarts per la tarda, amb una conferència molt interessant “El fin del Imperio Romano en Occidente. Siglos V-VI. Anicia Juliana desde Constantinopla”. Vàrem transitar per èpoques antigues però plenes de conceptes i idees molts actuals. Els curs repassarà vuit moments i vuit dones importants en la història de la Humanitat.

El curs s’allargarà fins el dia 21 de setembre.


Curs d’Història Contemporània

La reina Victoria de la Gran Bretanya fou la protagonista del inici del curs del professor Joan B. Culla. Un personatge fascinant que ens permet passejar per la “Belle Epoque” i una Europa que mai mes tornarà. En la segona part de la classe vàrem gaudir d’un interessant col•loqui entre els alumnes assistents i el professor.

El curs esta programat fins els dia 16 de desembre.


Curs de Política Internacional i Identitats

Els dijous per la tarda finalitzem els cursos setmanals parlant de política internacional i identitats. El curs es pregunta: i jo que soc”, una qüestió difícil a voltes de definir fàcilment. El professor Vicenç Villatoro ens va contextualitzar el curs i desgranar conceptes d’identitats i realitats diverses. Finalment varem gaudir d’un interessant col•loqui.

El curs arribarà al dia 16 de desembre


Compartelo:

Tags: