Español | English | Català | Français | Italiano
ILLA DE MALTA
Viatges Viatges culturals
Curs:
2013 - 2014
Categoria:
Viatges culturals
Duració: Des del 16-02-2014 Fins al 20-02-2014
FEBRER DE 2014
 
MALTA, una petita illa per a un gran viatge
 
L'illa de Malta, una de les tres principals de l'arxipèlag maltès, és la més gran de la cadena. La seva capital, Valletta, una animada i bulliciosa ciutat amb nombrosos edificis del segle XVI, està plena de catedrals, palaus i forts. El seu impressionant port fa que l'arribada sigui esplèndida. La principal atracció arqueològica són les ruïnes del temple Hypogeum, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, una necròpolis subterrània de 500m2 i l'únic temple prehistòric subterrani conegut.
 
 
Podeu demanar informació a secretaria de Cetres o per e-mail
 
ENS ACOMPANYARÀ EL NOSTRE PROFESSOR,
 
MANUEL FORCANO
 

 

LA VALETTA

La ciutat de La Valletta és sens dubte un dels principals punts d'interes de tota la illa. És realment fascinant i no té preu passejar pel mig dels carrers i edificis barrocs d'aquesta bonica ciutat, on sembla que el tamps s'ha aturat. La Valletta és la capital de Malta, encara és un poble relativament petit, ja que te poc més de set mil habitants. El nom de la capital de Malta és en honor de Parisot Passen de Valletta, gran mestre de la Orde de Sant Joan, ja que va ser qui va fer reconstruir la ciutat un cop va aconseguir expulsar als turcs a mitjan segle XVI.

MDINA

La ciutat de Mdina, situat en el centre-oest de Malta, també coneguda com la ciutat de silenci, és una de les ciutats més espectaculars de Malta, te molts llocs per visitar, bonics i estrets carrers medievals que ténen un encant molt especial.

RABAT

Aquesta gran ciutat fou part de la ciutat romana de Melita. Jaciments arqueològics donen testimoni de la importància de la ciutat durant l'època romana. Durant molts segles, ordes religiosos s'establiren dins del municipi de Rabat, Franciscans, Dominicans i Agustins són encara pressents dins dels magnifics convents i monastirs.

TEMPLES PREHISTÒRICS DE TARXIEN – MARSAXLOKK – SANGLEA – COSPICUA – VITTORIOSA – MOLÍ DE XAROLLA – WIED IZ-ZURRIEQ

ELS HORARIS DELS AVIONS DE TORNADA ENS OFEREIXEN UN REGAL INSOSPITAT

UNA TARDA PEL CENTRE DE ROMA – VISITA GUIADA

 

HOTEL INTERCONTINENTAL St. JULIENS - LA VALETTA

*****

PREU PER PERSONA – 1.478,- €

EL PREU INCLOU

Vols *Taxes aèries * Professor de Cetres, Manuel Forcano , visites i conferències * Hotel de 5* hab doble amb esmorzar * Mitja pensió * Totes les visites i les entrades necessàries * Assegurança * Assessorament permanent de Cetres

Viatge organitzat per una agencia degudament legalitzada

 
 
Tots els viatges estan organitzats per una agència de viatges degudament legalitzada. En cada cas farem referència explícita de quina agència es tracta. El programa pot estar subjecte a canvis en funció dels horaris de les visites. El preu final pot variar depenent de la data definitiva de la reserva en funció de les taxes aèries.

 

CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CUTURAL DE BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA.

CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE HISTORIA. CURSOS DE PSICOLOGIA. CURSOS DE POLITICA. CURSOS DE HUMANIDADES. CURSOS DE FILOSOFIA. CURSOS DE MUSICA CLASICA I OPERA. CURSOS DE EFEMERIDES. CURSOS DE HUMANISMO. CURSOS DE MEMORIA.

CURSOS DE HISTORIA. CURSOS DE PSICOLOGIA. CURSOS DE POLITICA. CURSOS DE HUMANIDADES. CURSOS DE FILOSOFIA. CURSOS DE MUSICA CLASICA I OPERA. CURSOS DE EFEMERIDES. CURSOS DE HUMANISMO. CURSOS DE MEMORIA. CUROS DE IDIOMAS. CURSOS DE INGLES. CURSOS DE CATALAN. CURSOS DE FRANCES. CURSOS DE INFORMATICA. CURSOS DE NUEVAS TECNOLOGIAS.

CUROS DE IDIOMAS. CURSOS DE INGLES. CURSOS DE CATALAN. CURSOS DE FRANCES. CURSOS DE INFORMATICA. CURSOS DE NUEVAS TECNOLOGIAS. ACTIVIDADES CULTURALES. EXCURSIONES. VIAJES CULTURALES. VIAJES. VIAJES ORGANIZADOS. VIAJES PARA GRUPOS. VIAJES CULTURALES ORGANIZADOS. VIAJES CETRES.

ACTIVIDADES CULTURALES. EXCURSIONES. VIAJES CULTURALES. VIAJES. VIAJES ORGANIZADOS. VIAJES PARA GRUPOS. VIAJES CULTURALES ORGANIZADOS. VIAJES CETRES. CULTURAL CETRES. CULTURAL CETRES. ASSOCIACIÓ CULTURAL CETRES. CENTRE CULTURAL. CENTRO CULTURAL. CENTRE CULTURAL CETRES. CENTRO CULTURAL CETRES. C3. C3. C3. C3

CTRES. CULTURAL CTRES. CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL CTRES CULTURAL CETRES. CULTURAL CETRES. ASSOCIACIÓ CULTURAL CETRES. CENTRE CULTURAL. CENTRO CULTURAL. CENTRE CULTURAL CETRES. CENTRO CULTURAL CETRES. C3. C3. C3. C3

CTRES. CULTURAL CTRES. CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL CTRES. VIAJE A LA PUGLIA. VIAJE CULTUAL A LA PUGLIA. VIAJE A CROACIA. VIAJE CULTURAL A CROACIA. VIAJE FIN DE AÑO A GRANADA. VIAJE CULTURAL FIN DE AÑO A GRANADA. VIAJE A MALTA. VIAJE CULTUAL A MALTA. VIAJE A LA RUTA DE LOS CATAROS. VIAJE CULTURAL ALA RUTA DE LOS CATAROS. VIAJE A LA TOSCANA. VIAJE CULTURAL A LA TOSCANA.

Claustre de Professors
Professors del curs
Manuel Forcano
Manuel Forcano

Doctor en Filología Semítica. Escritor y traductor. ...
Galeria d'Imatges
Imatges del curs
Documentació
Documentació del curs
Full explicatiu de Malta