Español | English | Català | Français | Italiano
EL PAÍS DELS CÀTARS
Viatges Viatges culturals
Curs:
2013 - 2014
Categoria:
Viatges culturals
Duració: Des del 13-04-2014 Fins al 20-04-2014
MARÇ DE 2014
 
LA RUTA DELS CÀTARS. UN VIATGE AL
MÒN DELS "BONS HOMES"
 
 

Què han sentit sobre el  poble càtar? No és una nacionalitat, no és una tradició, no és una religió, és un altre tipus d'home. 

Què té d'especial aquest sorprenent poble que va habitar els països de la Mediterrània i va penetrar profundament en la cultura de l'home europeu?

Els convidem al món del catarisme, el món dels Càtars - dels Bons Homes i de les Bones Dones, el món de la perfecta i suprema bondat, pau, amor, bellesa i puresa ...

 

Un viatge que ens porta des de Carcassona fins a Albí passant per Montsegur. Coneixerem castells, pobles i camins plens d'història i art.

 

PROPERAMENT PUBLICAREM ITINERARI DE VISITES.

Podeu demanar informació a secretaria de Cetres

o per e-mail.

 

ENS ACOMPANYARÀ EL NOSTRE

PROFESSOR,
 
L’ALTRANGE
 
 
 
Tots els viatges estan organitzats per una agència de viatges degudament legalitzada. En cada cas farem referència explícita de quina agència es tracta. El programa pot estar subjecte a canvis en funció dels horaris de les visites. El preu final pot variar depenent de la data definitiva de la reserva en funció de les taxes aèries.

 

CELOCENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CUTURAL DE BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA.

CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE HISTORIA. CURSOS DE PSICOLOGIA. CURSOS DE POLITICA. CURSOS DE HUMANIDADES. CURSOS DE FILOSOFIA. CURSOS DE MUSICA CLASICA I OPERA. CURSOS DE EFEMERIDES. CURSOS DE HUMANISMO. CURSOS DE MEMORIA.

CURSOS DE HISTORIA. CURSOS DE PSICOLOGIA. CURSOS DE POLITICA. CURSOS DE HUMANIDADES. CURSOS DE FILOSOFIA. CURSOS DE MUSICA CLASICA I OPERA. CURSOS DE EFEMERIDES. CURSOS DE HUMANISMO. CURSOS DE MEMORIA. CUROS DE IDIOMAS. CURSOS DE INGLES. CURSOS DE CATALAN. CURSOS DE FRANCES. CURSOS DE INFORMATICA. CURSOS DE NUEVAS TECNOLOGIAS.

CUROS DE IDIOMAS. CURSOS DE INGLES. CURSOS DE CATALAN. CURSOS DE FRANCES. CURSOS DE INFORMATICA. CURSOS DE NUEVAS TECNOLOGIAS. ACTIVIDADES CULTURALES. EXCURSIONES. VIAJES CULTURALES. VIAJES. VIAJES ORGANIZADOS. VIAJES PARA GRUPOS. VIAJES CULTURALES ORGANIZADOS. VIAJES CETRES.

ACTIVIDADES CULTURALES. EXCURSIONES. VIAJES CULTURALES. VIAJES. VIAJES ORGANIZADOS. VIAJES PARA GRUPOS. VIAJES CULTURALES ORGANIZADOS. VIAJES CETRES. CULTURAL CETRES. CULTURAL CETRES. ASSOCIACIÓ CULTURAL CETRES. CENTRE CULTURAL. CENTRO CULTURAL. CENTRE CULTURAL CETRES. CENTRO CULTURAL CETRES. C3. C3. C3. C3

CTRES. CULTURAL CTRES. CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL CTRES CULTURAL CETRES. CULTURAL CETRES. ASSOCIACIÓ CULTURAL CETRES. CENTRE CULTURAL. CENTRO CULTURAL. CENTRE CULTURAL CETRES. CENTRO CULTURAL CETRES. C3. C3. C3. C3

CTRES. CULTURAL CTRES. CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL CTRES. VIAJE A LA PUGLIA. VIAJE CULTUAL A LA PUGLIA. VIAJE A CROACIA. VIAJE CULTURAL A CROACIA. VIAJE FIN DE AÑO A GRANADA. VIAJE CULTURAL FIN DE AÑO A GRANADA. VIAJE A MALTA. VIAJE CULTUAL A MALTA. VIAJE A LA RUTA DE LOS CATAROS. VIAJE CULTURAL ALA RUTA DE LOS CATAROS. VIAJE A LA TOSCANA. VIAJE CULTURAL A LA TOSCANA.

 

 

 

 

Claustre de Professors
Professors del curs
L'ALTRANGE
L'ALTRANGE

Asesor artístico y pedagogo. ...
Galeria d'Imatges
Imatges del curs