Español | English | Català | Français | Italiano
SEVILLA, CIUTAT D'ÒPERA
Viatges Viatges culturals
Curs:
2015 - 2016
Categoria:
Viatges culturals
Duració: Des del 12-02-2016 Fins al 14-02-2016
SEVILLA, CITAT DE L'ÒPERA -
 
Del 27 al 29 de Maig - De divendres a diumenge
 
PER RESERVAR PLAÇA podeu trucar al  93.200.89.53 O PER E-MAIL AQUÍ
 
Grans escriptors del segle d'Or van escriure sobre la ciutat de Sevilla i, gràcies a ells i a l'atractiu dels seus carrers, places i edificis, es va convertir en un exòtic lloc evocador per al desenvolupament argumental de grans òperes romàntiques durant els segles XVIII i XIX.
 

RUTA DE "DON GIOVANNI”

Conferència i presentació de la ruta de "Don Giovanni”. Aquest personatge de ficció, inspirat en el protagonista del drama de Tirso de Molina, El burlador de Sevilla, ha donat lloc a més d'un centenar d'òperes. A Sevilla es van desenvolupar moltes escenes d'aquestes obres, a llocs com la Casa de Don Juan Tenorio, la Casa de Doña Ana Pantoja, l' Hospital de la Caritat i el Sepulcre dels Tenorios i, per suposat, la famosa Hosteria del Laurel.

RUTA DE "CARMEN”

Conferència i presentació de la ruta de "Carmen”. Aquesta gitana independent, persuasiva i passional aviat es va erigir en un símbol romàntic. Seguirem les seves passes per l'Embarcador de les cigarreres, l'Antiga fàbrica de Tabacs, l'Antiga Presó,la "Calle del Agua”, Calle Candilejos i finalment el monument a Carme.

RUTA DE "FíGARO”

Conferència i presentació de la ruta de "Fígaro”. Ens acostarem a aquest altre gran mite present en una trentena d'obres, Fígaro, personatge de ficció protagonista de El Barber de Sevilla i Les Noces de Fígaro.

Aquest personatge, portat a l'òpera per Rossini i Mozart ens trasllada a la Sevilla de la Il.lustració. Una part molt important del nostre recorregut es desenvoluparà al Barri de Santa Cruz.
Claustre de Professors
Professors del curs
Francisco LOZANO WINTERHALDER
Francisco LOZANO WINTERHALDER

Llicenciat en Ciències i Master en Humanitats. Professor a ESADE...
Galeria d'Imatges
Imatges del curs
Galeria de videos
Videos del curs
Documentació
Documentació del curs
Viatge cultural a Sevilla - Cetres