Español | English | Català | Français | Italiano
NOVA YORK amb MANUEL FORCANO
Viatges Viatges culturals
Curs:
2015 - 2016
Categoria:
Viatges culturals
Duració: Des del 19-05-2016 Fins al 24-05-2016
VIATGE A NOVA YORK
Del 19 al 24 de maig 

Acompanyats per MANEL FORCANO. Dr. en Filologia Semítica. Escriptor. Traductor.

Viatjar per primera vegada o tornar a Nova York, és sempre un plaer.Us proposem uns diez per coneixer i revisar la Gran Poma, la capital del món.
 
 

Baix Manhattan

Des de principis del segle XX, el Baix Manhattan, ha estat un important centre per a les arts i les activitats d'oci. La zona de Greenwich Village és un centre de cultura des de la primera dècada del segle fins que al 1979 va ser declarat Districte Històric. Moltes galeries d'art es troben al Soho entre els anys 1970 i principis de 1990; avui, el Baix Manhattan ha estat la seu de moltes companyies de teatre alternatiu, que constitueixen el cor de l'Off-Off-Broadway. Des del canvi de segle, el districte ha guanyat una reputació com el barri de moda de Nova York.

Veurem llocs tant emblemàtics com el Rockefeller Center, el Madison Square Park, l'Empire State Building, el centre financer Wall Street, i les zones del Soho, Little Italy, Chinatown i la Zona Zero.
 

Alt Manhattan

L'Alt Manhattan és la zona situada més al nord de la ciutat de Nova York, al districte de Manhattan.

Visitarem el barri de Harlem, on veurem un autèntic cor de Gospel a l'Església Bautista. Coneixerem l'edifici Dakota, on va ser assassinat el líder dels Beatles, John Lennon, Central Park, les noves torres bessones de Time Warner i la catedral de Saint John the Divine.

Top of the Rock

Creat als anys 30 per John D. Rockefeller, qui somiava amb la seva creació per tal que tots els novaiorquesos poguessin gaudir de les seves merevelloses vistes i admirar les grandeses d'aquesta ciutat.

L'altra cara de Nova York

Visitarem un dels barris més simbólics de la ciutat : Brooklyn. És el districte que ofereix més diversitat de barris, cadascun amb els seus encants.

Brooklyn Heights, que ofereix unes vistes espectaculars de Manhattan, Williamsburg, on conviuen diverses cultures i on hi ha gran quantitat de galeries d'art i botigues artesanals, o Flabush i Midwood, on hi ha la major comunitat del món de jueus ortodoxos fora d'Israel.
 
PER RESERVAR PLAÇA podeu trucar al  93.200.89.53 O PER E-MAIL AQUÍ
Claustre de Professors
Professors del curs
Manuel Forcano
Manuel Forcano

Doctor en Filología Semítica. Escritor y traductor. ...
Galeria d'Imatges
Imatges del curs
Galeria de videos
Videos del curs
Documentació
Documentació del curs
Nova York amb CETRES