Español | English | Català | Français | Italiano
LA PUGLIA
Viatges Viatges culturals
Curs:
2013 - 2014
Categoria:
Viatges culturals
Duració: Des del 26-10-2013 Fins al 29-10-2013
DEL 26 AL 29 D'OCTUBRE
 
LA PUGLIA
CONEIXEREM EL "TALÓ" D'ITÀLIA
 
 
L’extrem sud-est de la península italiana ens descobrirà les seves meravelles.

BARI – TRANI
CASTEL DEL MONTE
OSTUNI - LOCOROTONDO
ALBEROBELLO - BITONTO
BARLETTA
 
INSCRIPCIÓ OBERTA - ULTIMES PLACES!!!
 
ITINERARI
 

26 OCTUBRE 

BARCELONA – BARI

Sortida en vol cap a Bari. Visita de la ciutat de Bari, una de les ciutats més interessants i millor conservades del sud d’Itàlia.  Durant el passeig pel centre històric coneixerem la Basílica de Sant Nicolau, el Castell i la Catedral.

Trasllat a l’hotel i allotjament.

27 OCTUBRE 

BITONTO – TRANI – CASTEL DEL MONTE

Bitonto, a més d’un magnífic oli d’oliva i senyorials palaus renaixentistes, pot presumir de la seva catedral, d'una de les esglésies romàniques més boniques "d’Apulia".

Sortida cap a Trani. Passejarem pel seu magnífic centre històric realitzat en pedra de la cantera de la pròpia ciutat. Visitarem palaus, esglésies, el port i la seva magnífica catedral del s. XII.

Continuarem fins els Castel del Monte, un fascinant castell octogonal, fet construir per Frederic II,  únic en el món i inclòs per la UNESCO com a patrimoni mundial de la humanitat.

Tornem a Bari i allotjament.

 

28 OCTUBRE 

OSTUNI – LOCOROTONDO – ALBEROBELLO

Visitarem Ostuni, un pintoresc poble de planta circular. Les seves construccions amb les façanes plenes de cal li donen el sobrenom de "ciutat blanca".

Seguirem fins a Locorotondo, mirador perfecte per contemplar la vall dels Trulli d'Alberobello i visitarem l’església romànico-gótica de Santa Maria la Greca.

Prosseguirem el viatge fins a Alberobello, ciutat coneguda pels seus "trulli”, mostra d’arquitectura popular amb forma de cúpula.

Tornem a Bari i allotjament.

 

29 OCTUBRE

BARLETTA - BARCELONA

Sortida cap a Barletta, ciutat de l’edat mitjana. Bona mostra n’és el Castell del segle XII. La Catedral, edificada sobre una antiga construcció romànica. Podrem contemplar l’estàtua gegantina del colós de bronze del segle  IV.

Finalment ens traslladarem a l’aeroport de Bari i tornarem a Barcelona.

 

 
Tots els viatges estan organitzats per una agència de viatges degudament legalitzada. En cada cas farem referència explícita de quina agència es tracta. El programa pot estar subjecte a canvis en funció dels horaris de les visites. El preu final pot variar depenent de la data definitiva de la reserva en funció de les taxes aèries.

 

 

 

 

Claustre de Professors
Professors del curs
Joan  Astorch
Joan Astorch

Historiador de l'art. Master MBA per Esade....
Galeria d'Imatges
Imatges del curs