Español | English | Català | Français | Italiano
VIATGE A MILÀ. EXPO UNIVERSAL I EXPO LEONARDO
Viatges Viatges culturals
Curs:
2014 - 2015
Categoria:
Viatges culturals
Duració: Des del 03-05-2015 Fins al 26-03-2015

VIATGE DE QUATRE DIES A MILÀ

 

QUATRE RAONS PER TORNAR A LA CAPITAL DE LA LOMBARDIA

 

Amb motiu de l'EXPO UNIVERSAL, Milà ha organitzat una sèrie d'exposicions d'art. Nosaltres ens fixarem en l'antològica dedicada al mestre LEONARDO DA VINCI. Podrem visitar l'exposició més gran mai organitzada a Itàlia del geni universal.

Amb motiu de l'EXPO UNIVERSAL, Milà ha organitzat una sèrie d'exposicions d'art. Nosaltres ens fixarem en l'antològica dedicada al mestre LEONARDO DA VINCI. Podrem visitar l'exposició més gran mai organitzada a Itàlia del geni universal.

El Milà de sempre, el Milà monumental i també, per què no dir-ho, comercial
 

Bergamo és una ciutat emmurallada situada prop de Milà, Una rica arquitectura medieval, renaixentista i barroca i els carrers empedrats fan de la ciutat un lloc de pau i tranquil·litat ple d'història i de futur. Els carrers amb encant de la part antiga, en la part alta, amaguen unes construccions que es conserven com a autèntics tresors.

Vicenç Villatoro  

Tot això ho farem amb la companyia i les conferències del periodista i escriptor Vicenç Villatoro. Un autèntic luxe i plaer.

 
 
Quatre dies diferents i especials que tenen com a nexe la ciutat de Milà.

 

ITINERARI
 
Dia 14, dijous

Arribada a Milà a les 12.05h. Trasllat a l'hotel i després de dinar iniciarem la visita de la ciutat amb autocar i guia exclusius pel nostre grup.

En primer lloc realitzarem un tour panoràmic i finalment visitarem el Castell Sforzesco, la plaça del Duomo. Entrarem a la catedral, la galeria Vittorio Emanuel II i la plaça de la Scala.

Dia 15, divendres

Dia complet visitant l'EXPO UNIVERSAL. Visita guiada per conèixer els principals pavellons, mostres i activitats. Dinar en restaurat seleccionat en la pròpia EXPO.

Dia 16, Dissabte

Visita a l'exposició antològica de LEONARDO DA VINCI en el Palau Reial. Visita amb guia exclusiu pel nostre grup. Dinar en el restaurant seleccionat. Visita al teatre de l'òpera Alla Scala. Finalment disposarem d'una estona per gaudir i passejar pel magnífic centre històric i comercial de Milà.

Dia 17, diumenge

Excursió a Bergamo en autocar privat pel grup i guies especialistes exclusius.

Visitarem la Piazza Vecchia, la catedral de S. Alessandro, la basilica de S. Maria Maggiore i la capella.

Dinar en restaurant escollit. Finalment trasllat a l'aeroport de Milà i arribada a Barcelona a les 22.10h.

 

 

Us hi esperem!!
 
Per información i inscripcions  truqueu al 93.200.89.53 o per e-mail AQUÍ

Galeria d'Imatges
Imatges del curs
Galeria de videos
Videos del curs
Documentació
Documentació del curs