Español | English | Català | Français | Italiano
ESCAPA A BILBAO I LAGAZPI
Viatges Viatges culturals
Curs:
2014 - 2015
Categoria:
Viatges culturals
Duració: Des del 18-04-2015 Fins al 01-04-2015
ESCAPADA DE DOS DIES A BILBAO I LEGAZPI
Dies 18 i 19 d'Abril - dissabte i diumenge
 

Us proposem una escapada de cap de setmana per visitar una de les capitals basques. Bilbao i una població molt lligada a l'art contemporani, Legazpi.

Art, paisatge, història, gastronomia, etc. Un cap de setmana especial i diferent.

Serán dos diez eminentment artístics donat que una bona part els dedicarem a conèixer tres centres d'art molt importants. EL MUSEU GUGGENHEIM
EL MUSEU DE BELLES ARTS L'ESPAI CHILLIDA a la població de Legazpi. Complimentarem les visites amb un recorregut guiat pel centre històric de Bilbao.

ITINERARI

Dia 18, dissabte

Trasllat a Bilbao en avió. MATÍ – Visita del museu Guggenheim. Tindrem guia exclusiu per al nostre grup. Visitarem les exposicions permanents i les temporals i coneixerem la magnífica obra arquitectònica que representa aquest singular edifici obra de l'arquitecte Frank Gehry.

Dinarem en un restaurant en el centre de Bilbao. TARDA – Visita del museu de Belles Arts amb guia exclusiu per al nostre grup. Aquest museu reuneix més de 10.000 peces, entre pintures i escultures, compreses des del s. XIII fins l'actualitat. El museu té la col·lecció més important d'artistes bascos.

Finalment farem un recorregut urbà pel casc històric de Bilbao, també acompanyats per un guia exclusiu. Visitarem Las siete Calles, La Plaza Nueva, el mercado de la Ribera, la Basilica de la Begoña, la zona de l'Arenal i la Gran Via.

Finalment ens traslladarem a l'hotel HESPERIA BILBAO.

Dia 19, diumenge

MATÍ - Després d'esmorzar a l'hotel ens traslladarem en autocar privat i exclusiu a la població de Legazpi per poder visitar l'espai Chillida Lantoki. És un espai artístic on podrem gaudir de l'art d'un dels principals creadors bascos, Eduardo Chillida. Acompanyats per un guia especialista i exclusiu efectuarem una visita que ens sorprendrà.

Dinarem en un restaurant recomanat de la zona i ens traslladarem a l'aeroport per tornar a Barcelona.
 
Full informatiu del viatge - AQUÍ
Galeria d'Imatges
Imatges del curs
Galeria de videos
Videos del curs
Documentació
Documentació del curs