ASTOR PIAZZOLLA
La revolució del tango
Detall del curs
Día 09-11-2022
Català Curs presencial | Sense places disponibles
Descripció del Curs
CONFERÈNCIA – COL•LOQUI
Música -  Dia 9 de Novembre
ASTOR PIAZZOLLA
La revolució del tango
Us proposem un matí per conèixer millor a un  dels més grans compositors de tangos de tots els temps. En el trenta aniversari del seu traspàs, parlarem de tangos, música clàssica contemporània.

Considerat per alguns com el Gershwin argentí, Astor Piazzolla va ser un bandoneonista i compositor capaç de renovar el tango convertint-lo en una eina d’expressió musical genuïna del segle XX.
Bandoneonista des de molt jove al costat d’Anibal Troilo, va estudiar composició amb Alberto Ginastera i posteriorment amb Nadia Boulanger a París, personalitat decisiva en la seva carrera. Ben aviat, les seves innovacions rítmiques, tímbriques i harmòniques li van valer les crítiques més dures per part dels “tangueros” de la vella guàrdia, que el varen arribar a qualificar d’assassí del tango. 
Piazzolla va respondre amb una nova definició: «és música contemporània de Buenos Aires». Durant les darreres dècades de la seva vida es va convertir amb la veu musical més internacional del seu país i tal vegada amb l’expressió urbana culta més genuïna de la música argentina del s. XX.
 “Adiós Nonino”, “Libertango”, “Oblivión”  o Estaciones porteñas” han esdevingut obres de referència del seu catàleg.

Conferenciant  
Joan VIVES BELLALTA
Divulgador i expert musical. Músic.

Dimecres, 9 de novembre 
11.00h a 13.00h.
Preu per persona – 30€

Lloc – Hotel Mercure Condor BCN  
Sala Tibidabo-Augusta 
Via Augusta, 127 *  Cantonada Aribau

Contacta amb nosaltres
Estàs interessat en aquest curs o necessites assessorament? Pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari