ART I HISTÒRIA A L’EUROPA MODERNA. ALT RENAIXEMENT I BARROC
Detall del curs
Joan Astorch | Data d'inici 10/2013
Català Curs presencial | Sense places disponibles
Descripció del Curs
OBJECTIU
 
Conèixer la vida i els fets dels grans protagonistes de l’Art i de la Història és fonamental per entendre el nostre passat i construir el present. Us proposem un fascinant recorregut des dels esplendors del Cinquecento a la Roma dels grans papes i a la Venècia més opulenta, fins el Segle d’Or i l’època daurada dels Àustries a Espanya, revivint amb intensitat els esdeveniments històrics i les manifestacions artístiques més importants.
TEMARI
 
L’Alt Renaixement a Roma

El misteri de Leonardo da Vinci

El Papat en el Renaixement i les seves ambicions mundanes. Alexandre VI Borja

Miquel Àngel, escultor i pintor. La Capella Sixtina

El classicisme de Rafael. Las Estances del Vaticà

Els Reis Catòlics: Reconquesta i unió dinàstica a Espanya

L’imperi universal cristià de Carles V

L’humanisme cristià d’Erasme de Rotterdam

Luter i la Reforma protestant

Enric VIII i l’Anglicanisme

El Manierisme a Itàlia

Francesc I de França i el palau de Fontainebleau. El Concili de Trento i la Contrareforma

Miquel Àngel i el Judici Final de la Capella Sixtina

Felip II, el nou Rei Catòlic, i L’Escorial

L’església dels reformadors: Oratori de Sant Felip Neri i Companyia de Jesús

El naturalisme de Caravaggio

El Barroc com a estil i època

Les corts pontifícies del Barroc. Innocenci X Pamphili

Bernini i Borromini al servei de la Renovatio Romae

Felip IV i el Segle d’Or a Espanya

Sevilla, la nova Roma: Zurbarán, Murillo

Velázquez, pintor de cambra i aposentador de Felip IV

Carles II, l’últim dels Àustries a Espanya

CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CULTURAL DE BARCELONA. CENTRO CUTURAL DE BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA. ASOCIACION CULTURAL EN BARCELONA.

CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE ARTE. CURSOS DE HISTORIA. CURSOS DE PSICOLOGIA. CURSOS DE POLITICA. CURSOS DE HUMANIDADES. CURSOS DE FILOSOFIA. CURSOS DE MUSICA CLASICA I OPERA. CURSOS DE EFEMERIDES. CURSOS DE HUMANISMO. CURSOS DE MEMORIA.

CURSOS DE HISTORIA. CURSOS DE PSICOLOGIA. CURSOS DE POLITICA. CURSOS DE HUMANIDADES. CURSOS DE FILOSOFIA. CURSOS DE MUSICA CLASICA I OPERA. CURSOS DE EFEMERIDES. CURSOS DE HUMANISMO. CURSOS DE MEMORIA. CUROS DE IDIOMAS. CURSOS DE INGLES. CURSOS DE CATALAN. CURSOS DE FRANCES. CURSOS DE INFORMATICA. CURSOS DE NUEVAS TECNOLOGIAS.

CUROS DE IDIOMAS. CURSOS DE INGLES. CURSOS DE CATALAN. CURSOS DE FRANCES. CURSOS DE INFORMATICA. CURSOS DE NUEVAS TECNOLOGIAS. ACTIVIDADES CULTURALES. EXCURSIONES. VIAJES CULTURALES. VIAJES. VIAJES ORGANIZADOS. VIAJES PARA GRUPOS. VIAJES CULTURALES ORGANIZADOS. VIAJES CETRES.

ACTIVIDADES CULTURALES. EXCURSIONES. VIAJES CULTURALES. VIAJES. VIAJES ORGANIZADOS. VIAJES PARA GRUPOS. VIAJES CULTURALES ORGANIZADOS. VIAJES CETRES. CULTURAL CETRES. CULTURAL CETRES. ASSOCIACIÓ CULTURAL CETRES. CENTRE CULTURAL. CENTRO CULTURAL. CENTRE CULTURAL CETRES. CENTRO CULTURAL CETRES. C3. C3. C3. C3

CTRES. CULTURAL CTRES. CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL CTRES CULTURAL CETRES. CULTURAL CETRES. ASSOCIACIÓ CULTURAL CETRES. CENTRE CULTURAL. CENTRO CULTURAL. CENTRE CULTURAL CETRES. CENTRO CULTURAL CETRES. C3. C3. C3. C3

CTRES. CULTURAL CTRES. CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL C3. ASOCIACION CULTURAL CTRES. VIAJE A LA PUGLIA. VIAJE CULTUAL A LA PUGLIA. VIAJE A CROACIA. VIAJE CULTURAL A CROACIA. VIAJE FIN DE AÑO A GRANADA. VIAJE CULTURAL FIN DE AÑO A GRANADA. VIAJE A MALTA. VIAJE CULTUAL A MALTA. VIAJE A LA RUTA DE LOS CATAROS. VIAJE CULTURAL ALA RUTA DE LOS CATAROS. VIAJE A LA TOSCANA. VIAJE CULTURAL A LA TOSCANA.


Professorat del curs
Nombre Profesor
Joan Astorch
Historiador de l'art. Master MBA per Esade.
Contacta amb nosaltres
Estàs interessat en aquest curs o necessites assessorament? Pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari