CLUB DE LECTURA
Detall del curs
Vicenç Villatoro | Data d'inici 10/2018
Català Curs presencial | Places Disponibles
Descripció del Curs
Curs de lectura literaria 
CLUB DE LECTURA 
LA VIDA ALS LLIBRES 
Curs en català PROFESSOR TITULAR: 

Vicenç VILLATORO 

Periodista. Escriptor 
L’objectiu d’aquest club és, per damunt de tot, compartir el plaer de la lectura. Cadascuna de les sessions se centrarà en un llibre, de vegades en una narració curta, anunciats amb antelació, que haurem pogut llegir tots els participants, i a partir dels quals podrem parlar tant d’aspectes tècnics de l’escriptura com d’aspectes històrics o filosòfics. I, per damunt de tot, en cadascun dels casos, buscar els vincles entre la literatura i la vida: com els llibres memorables, aquells llibres que cal haver llegit, no tant sols ens proporcionen entreteniment i goig, sinó que ens permeten viure més vides, enriquir les nostres vides amb la condensació de les vides alienes.


La llista dels llibres i de les narracions proposats no serà estrictament una antologia de les millors obres de la literatura universal, ni tant sols un recorregut sistemàtic per la història de la literatura. Seran llibres accessibles, las major part d’ells breus, vius i actuals (s’hagin escrit quan s’hagin escrit), que formen part dels relats que han mogut el món, que s’han fet necessaris per a la humanitat.


Al llarg del curs ens acompanyaran alguns escriptors.

Professorat del curs
Nombre Profesor
Vicenç Villatoro
Escriptor i periodista
Contacta amb nosaltres
Estàs interessat en aquest curs o necessites assessorament? Pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari