Com treballem
Informació general del Centre

Cursos i Seminaris

Cetres es compromet a complir rigorosament el programa, tant en dates i horaris, com en nombre de classes de cada curs i activitat, excepte per raons de força major, que seran calibrades durant el propi curs. En cada curs o seminari hi ha la possibilitat de convidar a algun conferenciant que desenvolupi temes relacionats amb el curs en qüestió.

L´Associació es reserva el dret de no iniciar i/o suspendre un curs en funció del nombre d'alumnes.
L'import dels cursos i seminaris haurà de ser abonat una setmana abans del seu inici.

Matrícules

Per als nous associats o els qui no hagin efectuat cap activitat durant els últims cinc anys, és requisit indispensable satisfer una matrícula d'admissió a l'associació cultural de 100€.

Viatges culturals

Tots els viatges que presenta l'associació cultural Cetres estan organitzats per una agencia de viatges degudament legalitzada i autoritzada.

El Centre cultural Cetres es reserva el dret a suspendre o ajornar un viatge si no es forma el grup mínim de persones necessari i/o per causes imprevistes alienes a la voluntat de la pròpia associació. Així mateix Cetres també podrà modificar el viatge, sense alterar l'esperit inicial per raons d'objectiva necessitat.

Cetres te reservat el dret d'admissió.

Beques

El centre disposa d'un fons especialment destinat a concedir beques i ajuts a l'alumnat que ho hagi de menester. Aquest fons és aplicable també a obra benèfica i de col·laboració ciutadana.

A Cultural Cetres aprendre es converteix en un veritable plaer.

Professors i conferenciants de primer nivell, temaris de cursos i activitats atractius, dinàmics i participatius, tot això amb un tracte altament personalitzat i exclusiu.

Vídeo Presentació Vols fer-te soci?

Parlem?

Vols més informació sobre Cultural Cetres? Estàs interessat en un dels cursos o activitats culturals i necessites assessorament?

Pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari, el telèfon `34 699 845 527 o venir-nos a visitar al centre. Trobaràs com arribar·hi a la secció de contactar

Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari