Club d'Associats

Vine a conèixer Cultural Cetres

Per a participar en les diferents activitats de l'Associació Cultural Cetres existeixen tres possibilitats diferents. Fes-te associat, participa en les nostres activitats o inscriu-te en un curs.

01
Fes-te Associat

Associar-se al club Cultural Cetres dóna la possibilitat de participar en activitats culturals d'una manera flexible, còmode i econòmica.

02
Inscriu-te a un curs

Les persones inscrites en un curs podran participar en les activitats restants. El preu dels cursos dependrà del número d´hores de cadascun d´ells.

03
Activitats exclusives

Inscriu-te a activitats de Cultural Cetres exclusives acompanyat d'un associat. Seminaris intensius, sopars i dinars tertúlia, viatges culturals.

Un veritable gimnàs de la ment i dels sentiments

Un espai on poder conèixer millor la creativitat humana, conèixer millor altres punts de vista i sobre tot conèixer-nos millor a nosaltres mateixos.

Cursos Culturals Viatges Culturals

Descobreix un mon d'avantatges pels Associats

Fer-se Associat a Cultural Cetres és la forma més econòmica i flexible de conèixer i disfrutar de totes les activitats que realitzem. Un ventall de possibilitats culturals en diferents tipus de cursos i activitats.

Com funciona?

Totes les persones associades reben cada primer de mes, en el seu domicili, un programa on es proposen conferències, visites i totes les activitats que realitzarà el centre. De totes elles, l'associat pot escollir les que li interessin i assistir-hi. No hi ha cap obligació d'assistència mensual. El programa d'associats s'extén des d'Octubre fins a Juny.

Conferències

Més de 100 en tot el curs, tocant diferents temàtiques com per exemple Art, Política, Música, Història, Psicologia, Literatura, Economia, Arqueologia, Filosofia, Cine Fórum.

Visites i Activitats per Barcelona

Escapades i visites per Barcelona. Aquestes visites poden ser urbanes, a llocs de la ciutat amb interès artístic-cultural, o també a museus i galeries d'art, tanmateix, l'Associat té accés a totes les activitats de Cultural Cetres programades.


Parlem?

Vols més informació sobre Cultural Cetres? Estàs interessat en un dels cursos o activitats culturals i necessites assessorament?

Pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari, el telèfon `34 699 845 527 o venir-nos a visitar al centre. Trobaràs com arribar·hi a la secció de contactar

Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari