Tel. +34. 93 200 89 53 |
SEVILLA, CIUTAT D'ÒPERA
Detall de l'activitat
Francisco LOZANO WINTERHALDER | Data d'inici 05/2016 | Inscripció Tancada
Català Activitat | Sense places disponibles
Descripció de l'activitat
SEVILLA, CITAT DE L'ÒPERA -
 
Del 27 al 29 de Maig - De divendres a diumenge
 
PER RESERVAR PLAÇA podeu trucar al  93.200.89.53 O PER E-MAIL AQUÍ
 
Grans escriptors del segle d'Or van escriure sobre la ciutat de Sevilla i, gràcies a ells i a l'atractiu dels seus carrers, places i edificis, es va convertir en un exòtic lloc evocador per al desenvolupament argumental de grans òperes romàntiques durant els segles XVIII i XIX.
 

RUTA DE "DON GIOVANNI”

Conferència i presentació de la ruta de "Don Giovanni”. Aquest personatge de ficció, inspirat en el protagonista del drama de Tirso de Molina, El burlador de Sevilla, ha donat lloc a més d'un centenar d'òperes. A Sevilla es van desenvolupar moltes escenes d'aquestes obres, a llocs com la Casa de Don Juan Tenorio, la Casa de Doña Ana Pantoja, l' Hospital de la Caritat i el Sepulcre dels Tenorios i, per suposat, la famosa Hosteria del Laurel.

RUTA DE "CARMEN”

Conferència i presentació de la ruta de "Carmen”. Aquesta gitana independent, persuasiva i passional aviat es va erigir en un símbol romàntic. Seguirem les seves passes per l'Embarcador de les cigarreres, l'Antiga fàbrica de Tabacs, l'Antiga Presó,la "Calle del Agua”, Calle Candilejos i finalment el monument a Carme.

RUTA DE "FíGARO”

Conferència i presentació de la ruta de "Fígaro”. Ens acostarem a aquest altre gran mite present en una trentena d'obres, Fígaro, personatge de ficció protagonista de El Barber de Sevilla i Les Noces de Fígaro.

Aquest personatge, portat a l'òpera per Rossini i Mozart ens trasllada a la Sevilla de la Il.lustració. Una part molt important del nostre recorregut es desenvoluparà al Barri de Santa Cruz.
 
Professorat de l'activitat
Nombre Profesor
Francisco LOZANO WINTERHALDER
Llicenciat en Ciències i Master en Humanitats. Professor a ESADE
Contacta amb nosaltres
Estàs interessat en aquesta activitat o necessites assessorament? Pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari