Tel. +34. 93 200 89 53 |
EXPOSICIÓ D'ART CATALÀ A BRUSSEL·LES
Detall de l'activitat
Data d'inici 03/2014 | Inscripció Tancada
Català Activitat | Sense places disponibles
Descripció de l'activitat
 
HEM ORGANITZAT UNA GRAN EXPOSICIÓ D'ART CATALÀ A BRUSSEL·LES
Vint-i-cinc artistes de diverses disciplines i estils exposen a la delegació de la Generalitat de Brussel·les
CATALUNYA I EUROPA UNITS PER L'ART
 
El Centre Cultural Cetres ha organitzat l'exposició 'Catalunya-Europa, units per l'art', on participaran vint-i-cinc artistes emergents catalans, que tindrà lloc a l'espai Catalunya-Europa de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Brusel·les, davant de la seu de la Unió Europea, del 19 de febrer al 3 d'abril. Entre els artistes exposaran escultors i pintors de diversos estils i disciplines, des l'expressionisme fins al realisme, passant per la figuració abstracte.
 
Entres els vint-i-cinc artistes, destaquen Margarita Saenz Mir, pintora expressionista; Manel Bosch, especialitzat en paisatges catalans i de costa; Carmen Tarazona, que busca ambients càlids usant el blanc com a color principal; Ana Miralles, que es decanta pel negre per evocar imatges pertorbadores; Laura Sibill, que basa la seva obra en la textura; Jordi Marcet i Tosa Vila-Abadal, escultors reconeguts com a Mestres Artesans Ceramistes per la Generalitat, i Mariko Kumon, artista d'origen japonès establerta a Barcelona que basa el seu treball escultural en el filferro.

També exposen els pintors Carmen Lopategui, Neus Roig, Charo Velasco, Francisco Martínez Berenguer, Maria Antònia Guerra, Maria Rovira, Àngels Casas, Ana María Cifani, Rosa Royo, Tony Fuentes, Carmen Grimalt, Núria Amorós, Ana Solé, David Izquierdo Asensio i Katinka Hars, així com els escultors Carme Riu de Martín, Maria Teresa Torras Costa i Olga Ricart.

Contacta amb nosaltres
Estàs interessat en aquesta activitat o necessites assessorament? Pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari